AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinden boşanmış görmek

Kahve falında eşinden boşanmış görmek

Kahve falında eşinden boşanmış görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, ön plana çıkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanmış gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında eşinden boşanıp başkasıyla evlenmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine delalet eder.

Kahve falında eşinden boşanmış görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında eşinden kaçmak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine delalet eder.

Kahve falında eşinden ayrılmak başkasıyla evlenmek işlerin yolunda gideceğine, borçları varsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eşinden azar işitmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında eşinden uzaklaşmak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski eşinden para almak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir