AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşin aldattığını görmek

Kahve falında eşin aldattığını görmek

Kahve falında eşin aldattığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında eşin aldattığını gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Kahve falında eşini aldattığını görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin kıyafet aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, şifa edineceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin kendini aldattığını görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşin aldatılmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının eşini aldattığını görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına yorulur.

Kahve falında eşinin aldattığını düşünmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin seni aldatmasını görmek aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin elbise aldığını görmek büyük başarılara kazanılacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir