AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşin akrabalarını görmek

Kahve falında eşin akrabalarını görmek

Kahve falında eşin akrabalarını görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında eşin akrabalarını gördüyseniz:

  • Sizden gizli yürütülen işler açısından koruma altında olacaksınız.

Kahve falında eski eşin akrabalarını görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eş dost akraba görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşin akrabalarını görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin akrabasını görmek sıkıntılarını atacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşinin akrabalarını görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin akrabalarını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin akrabalarını görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabaların kavga ettiğini görmek kem gözlere gelineceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir