AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin akrabalarını görmek

Kahve falında sevgilinin akrabalarını görmek

Kahve falında sevgilinin akrabalarını görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin akrabalarını gördüyseniz:

  • O zaman hata yapma oranını azaltacaksınız.

Kahve falında sevgilinin akrabasını görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla sevgili olduğunu görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin akrabalarını görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, esenlik bulacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin akrabalarını görmek moralin bozulacağına, hükmünün geçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayla sevgili olmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin akrabalarını görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında akrabaları kalabalık görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet eder.

Kahve falında akrabanın ev taşıdığını görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir