AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşin ağladığını görmek

Kahve falında eşin ağladığını görmek

Kahve falında eşin ağladığını görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına inanılır.

Kahve falında eşin ağladığını gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size destek vermek istediklerini veya arkanızda olduklarını bildirebilirler.

Kahve falında eski eşin ağladığını görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşi için ağlamak ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşin ağladığını görmek üzüntülü haberler alacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak kötü düşmana, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında eş için ağlamak sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında eşine sarılıp ağlamak kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşiyle beraber ağlamak sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında eşine ağlamak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir