AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşi için ağlamak

Kahve falında eşi için ağlamak

Kahve falında eşi için ağlamak kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eşi için ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda etkili hamleleriniz olabilir.

Kahve falında eşiyle ağlamak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına yorulur.

Kahve falında eş için ağlamak uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin öldüğüne ağlamak yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında eşiyle beraber ağlamak yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına yorulur.

Kahve falında eşine ağlamak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, müjdeli bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında eşinin arkasından ağlamak maddi açıdan ferahlayacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe alamet eder.

Kahve falında eşinin öldüğünü görüp ağlamak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir