AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek gözü görmek

Kahve falında eşek gözü görmek

Kahve falında eşek gözü görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında eşek gözü gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Kahve falında eşek gözü görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel gözlü eşek görmek yeni insanlarla tanışacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Kahve falında eşekle gezmek ters giden olayların düzeleceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında attan inip eşeğe binmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında topal eşek görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inatçı eşek görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında eşekle odun taşımak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşek sütü sağmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir