AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini bıçakladığını görmek

Kahve falında annesini bıçakladığını görmek

Kahve falında annesini bıçakladığını görmek mal ve varlık sahibi olacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında annesini bıçakladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir erkekten bazı ters davranışlar görebilirsiniz.

Kahve falında anne bıçaklamak hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini bıçakladığını görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında annesini bıçaklamak helal kazanca sahip olunacağına, kötülüklerden uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini bıçaklamak istemek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin elini bıçaklamak zahmete ve derde düşeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi çocuğunu bıçaklamak çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında kadını bıçaklamak kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bıçaklamak getirisinden daha fazla olacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir