AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten kağıt almak

Kahve falında erkekten kağıt almak

Kahve falında erkekten kağıt almak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine inanılır.

Kahve falında erkekten kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizin size yük olmaya başladığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında bir erkekten kağıt almak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, iç açıcı sözlere inanılır.

Kahve falında bir erkekten kağıt para almak kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkekten kağıt para almak moralinin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında erkekten kağıt almak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulur.

Kahve falında renkli kağıt görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kağıt para almak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında çok kağıt para saymak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kağıt para vermek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir