AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekten ilgi görmek

Kahve falında erkekten ilgi görmek

Kahve falında erkekten ilgi görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında erkekten ilgi gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında erkekten ilgi görmek gönlündeki gibi sevileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin ilgisini görmek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebekle ilgilenmek yapılan planların alt üst olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeklerden ilgi görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında bir erkekten ilgi görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe ilgi duymak iş ve zaman kaybına uğrayacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğuyla ilgilenmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında bebekle ilgilenmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir