AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkekle sarılmak

Kahve falında erkekle sarılmak

Kahve falında erkekle sarılmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkekle sarılmak gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken konular var.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek kardeşine sarılıp ağlamak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir erkeğe sarılmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında erkeğe sarıldığını görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp yatmak başarının ve mutluluğun geleceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğe sarılıp ağlamak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında erkeğe sarılıp uyumak sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğe sarılmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir