AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek tuvaletine girmek

Kahve falında erkek tuvaletine girmek

Kahve falında erkek tuvaletine girmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında erkek tuvaletine girmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili girişimlerinizin olumlu geri dönüşleri kendini göstermeye başlayabilir.

Kahve falında erkek tuvaletine girmek maddi anlamda güçleneceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekler tuvaletine girmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tuvaletine girmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında camide tuvalete girmek sorumlulukların azalacağına, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle tuvalete girmek huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında temiz tuvalete girmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan tuvaletine girmek zor durumlara düşüleceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir