AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kardeşini hamile görmek

Kahve falında erkek kardeşini hamile görmek

Kahve falında erkek kardeşini hamile görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, bir bebek sahibi olunacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşini hamile gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında erkek kardeşi hamile görmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kendisine kızacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kardeşin hamile olduğunu görmek kime gideceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşinin hamile olduğunu görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, dedikoduya yorulur.

Kahve falında erkek kardeşini hamile görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kardeşini hamile görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu duymak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, faydalı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hamile olduğunu öğrenmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kardeş görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir