AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek elinde yüzük görmek

Kahve falında erkek elinde yüzük görmek

Kahve falında erkek elinde yüzük görmek haneden birinin ayrılacağına, dertlerin günden güne artacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işarettir.

Kahve falında erkek elinde yüzük gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Kahve falında erkeğin elinde yüzük görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin elinde yüzük görmek sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin elinde altın yüzük görmek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin elinde gümüş yüzük görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine delalettir.

Kahve falında erkek elinde yüzük görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elinde yüzük görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline altın yüzük takmak eğleneceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Kahve falında sağ elinde yüzük görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir