AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek doğuran kadın görmek

Kahve falında erkek doğuran kadın görmek

Kahve falında erkek doğuran kadın görmek üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek doğuran kadın gördüyseniz:

  • Farklı dürtülerle hareket eden kişilerden uzak durun.

Kahve falında bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğuran kadın görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek doğuran kadın görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında doğuran kadınlar görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında hamile kadının doğurduğunu görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında doğuran bir kadın görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kadını doğurtmak sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının doğurduğunu görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir