AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğuyla konuşmak

Kahve falında erkek çocuğuyla konuşmak

Kahve falında erkek çocuğuyla konuşmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, huzurlu günler görüleceğine, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, mallarının eksileceğine, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Uyum sağlama yeteneğiniz ilerlemenizi kolaylaştıracak.

Kahve falında erkek çocuğuyla konuşmak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğuyla konuşmak aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak zor zamanların çok eskide kalacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği erkekle telefonda konuşmak dişe diş savaşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği erkekle konuşmak yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonla erkekle konuşmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşla konuşmak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkekle konuşmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir