AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kötü olayların meydana geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Kahve falında erkek çocuğu olacağını duymak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunun olduğunu duymak iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun olacağını duymak topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun öldüğünü duymak sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğu olacağını duymak hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğunun sesini duymak daha iyi anlaşır olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin çocuğu olduğunu duymak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir