AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu traş etmek

Kahve falında erkek çocuğunu traş etmek

Kahve falında erkek çocuğunu traş etmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu traş etmek gördüyseniz:

  • Sınırlarınızı genişletmeniz gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın erkek çocuğu görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun doğduğunu görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının erkek çocuğu görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yarasını saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu işerken görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi erkek çocuğunu görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında günah işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık erkek çocuğu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğunun düştüğünü görmek huzurunu yerine getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük bir erkek çocuğu görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, evlatlarından memnun olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir