AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak

Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak

Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak maddi sorumluluklarının artacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu boğulurken kurtarmak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında çocuğunu sudan kurtarmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine delalet eder.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir