AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak

Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak

Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, çok zor günler yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da akrabanız sorun yaratabilir.

Kahve falında erkek çocuğunu kurtarmak başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işarettir.

Kahve falında erkek çocuğu ölümden kurtarmak çok büyük bir mutluluk duyulacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu kurtarmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dereye düşen çocuğu kurtarmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğu sudan kurtarmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selden çocuğunu kurtarmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu düşmekten kurtarmak seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir