AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı yaratabilecek plan ya da projelerle ilgilenirken dahi liderlik pozisyonunuzu korumanızda fayda var.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olmak maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olmak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa sahip olduğunu görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğunu sahiplenmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu sahip olmak sürpriz olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sahip olduğunu görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu sahibi olmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kimsesiz çocuğu sahiplenmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir