AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğun olduğunu görmek

Kahve falında erkek çocuğun olduğunu görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, önemli bir şahsiyet olacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğun olduğunu gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen veya arasında yaş farkı bulunan gruplarla değişik aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında ikiz erkek çocuğu emzirmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, herkes tarafından saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğun hasta olduğunu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Kahve falında erkek çocuğuna su vermek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğunu emzirmek rahata kavuşmaya, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun doğurduğunu görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun kulağında küpe görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğu dudağından öpmek helal ekmek yeneceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir