AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın gördüyseniz:

  • Hoşunuza giden bazı şeyler almanız ya da dostlarınıza bazı ikramlarda bulunmanız veya misafir ağırlamanız olasıdır.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kadın görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile kadın görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kalmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna hamile olmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Kahve falında kendini erkek çocuğa hamile görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Kahve falında hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile olduğunu duymak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir