AnaSayfa / Genel / Kahve falında marangoz aletleri görmek

Kahve falında marangoz aletleri görmek

Kahve falında marangoz aletleri görmek kırgınlıkların sona ereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında marangoz aletleri gördüyseniz:

  • Yeni bir şey almaktan da mümkün mertebe uzak durmalısınız.

Kahve falında marangoz aletleri görmek uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına delalettir.

Kahve falında marangoz dükkanı görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tamir aletleri görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında savaş aleti görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında aletle uçmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında el aleti görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işaret eder.

Kahve falında telefon şarj aleti görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına işaret eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir