AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin orasını görmek

Kahve falında erkeğin orasını görmek

Kahve falında erkeğin orasını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin orasını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında erkeğin orasını görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek ve orada ölmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin evlendiğini görmek zor günlerin biteceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında erkeklerle namaz kılmak işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir erkeğin elinde alyans görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında erkek dölü görmek verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hoşlandığın bir erkeği görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkekle sarılmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir