AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin elinde alyans görmek

Kahve falında erkeğin elinde alyans görmek

Kahve falında erkeğin elinde alyans görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğin elinde alyans gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir erkeğin elinde alyans görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin elinde alyans görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin elinde alyans görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elinde alyans görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında sol ele alyans takmak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının elinde alyans görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin elinde alyans görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine delalet eder.

Kahve falında elinde alyans görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir