AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğe sarılmak

Kahve falında erkeğe sarılmak

Kahve falında erkeğe sarılmak işlerin açılacağına, önemli atılımlar yapacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Kahve falında sarı saçlı erkek bebek görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğe sıkıca sarılmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğe sarılmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğuna sarılıp ağlamak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek arkadaşına sarıldığını görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir