Kahve falında enişteyle yatmak

Kahve falında enişteyle yatmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ev taşımaya, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında enişteyle yatmak gördüyseniz:

  • Belli işler veya yatırım fırsatları ilginizi çekebilir.

Kahve falında enişteyle yatmak umduğunu bulamayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hala ve enişte görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işarettir.

Kahve falında enişteyle evlenmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, işlerinizin bozulacağına delalettir.

Kahve falında eniştenin hasta olduğunu görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eniştemin öldüğünü görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine delalet eder.

Kahve falında enişteyi ölmüş görmek kötü gününü de paylaşacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında eniştenin öldüğünü duymak haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eniştenin öldüğünü görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir