AnaSayfa / Genel / Kahve falında enişteyi öpmek

Kahve falında enişteyi öpmek

Kahve falında enişteyi öpmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, aşkının da kalıcı olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına delalet eder.

Kahve falında enişteyi öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında enişteyi öpmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında eniştenin elini öpmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında enişte öpmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında eniştenin ağladığını görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında enişteyle birlikte olmak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına delalettir.

Kahve falında ablasını ve eniştesini görmek atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına işaret eder.

Kahve falında enişteden para almak planlı ve programlı davranacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında abla enişte görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir