AnaSayfa / Genel / Kahve falında engelli birini görmek

Kahve falında engelli birini görmek

Kahve falında engelli birini görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, yıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, tebrik edileceğine, gerçek mutluluğu tadacağına tabir olunur.

Kahve falında engelli birini gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında engelli bebek doğurmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında namaza engel olmak makamını garantileyeceğine, önünü açacağına yorulur.

Kahve falında engele takılmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yürüme engelli görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında görme engelli görmek talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına inanılır.

Kahve falında birini engelli görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında engelli bebek görmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında engelli erkek görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir