AnaSayfa / Genel / Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek

Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek

Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çektiği zorlukların biteceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşla öpüşmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla tartışmak büyük aşamalar kaydedeceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet eder.

Kahve falında en yakın arkadaşının düştüğünü görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşıyla kavga etmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında en yakın arkadaşını evlenirken görmek büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işarettir.

Kahve falında en yakın arkadaşını dövmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Kahve falında en yakın arkadaşla küsmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında en yakın arkadaşını gelinlikle görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir