AnaSayfa / Genel / Kahve falında emekli olduğunu görmek

Kahve falında emekli olduğunu görmek

Kahve falında emekli olduğunu görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında emekli olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi daha fazla ciddiye almalısınız.

Kahve falında emekli imam görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında emekli polis görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulur.

Kahve falında emekli albay görmek gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında eşinin emekli olduğunu görmek sebep olacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında emekli olduğunu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında genç emekli olduğunu görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında annesinin emekli olduğunu görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasını emekli görmek sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir