AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını emekli görmek

Kahve falında başkasını emekli görmek

Kahve falında başkasını emekli görmek keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunlarının son bulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını emekli gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren tesadüfi fırsatlar söz konusu olabilir veya işle ilgili bazı konular aniden lehinize dönebilir.

Kahve falında malulen emekli olmak güzelliklerle dolacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin emekli olduğunu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında genç yaşta emekli olduğunu görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında emekli albay görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında emekli müdür görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emekliye ayrılmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalet eder.

Kahve falında emekli cumhurbaşkanı görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin emekli olduğunu görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir