AnaSayfa / Genel / Kahve falında ebu talibi görmek

Kahve falında ebu talibi görmek

Kahve falında ebu talibi görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, yeni hobiler edinileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında ebu talibi gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ebu talibi görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında talibi çıkmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına inanılır.

Kahve falında bir kıza talip olmak sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek talip görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında talibin olduğunu görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında talibi olduğunu görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında talibini görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine talip olmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir