AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ve üzüm görmek

Kahve falında elma ve üzüm görmek

Kahve falında elma ve üzüm görmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve üzüm gördüyseniz:

  • Daha anlaşılır veya kabul edilebilir çözümler, planlar veya yollar geliştirmenizde fayda var.

Kahve falında elma ve üzüm görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ve elma görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm elma görmek fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma üzüm görmek atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında elmada kurtçuk görmek kişinin sıkıntıların artacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında birinden elma almak cesaret ve inançla hareket edeceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında elma tutmak ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine inanılır.

Kahve falında bahçede elma ağacı görmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir