AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma paylaşmak

Kahve falında elma paylaşmak

Kahve falında elma paylaşmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında elma paylaşmak gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Kahve falında elma paylaşmak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elmayı paylaşmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında lokum paylaşmak yıpranacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın paylaşmak tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında armut paylaşmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına inanılır.

Kahve falında yumurta paylaşmak yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmeği paylaşmak düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sevindirici haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında toprak paylaşmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir