AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerinin beyazladığını görmek

Kahve falında ellerinin beyazladığını görmek

Kahve falında ellerinin beyazladığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, istediği makama geleceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında ellerinin beyazladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Kahve falında ellerinin beyazladığını görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçların bir kısmının beyazladığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sakalının beyazladığını görmek nefsine yenileceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının saçının beyazladığını görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aynada saçlarının beyazladığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında kadının saçlarının beyazladığını görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Kahve falında kadının saçının beyazladığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir