AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini görmek

Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini görmek

Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında kendi saçlarının beyazladığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçın beyazladığını görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saç telinin beyazladığını görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçinin beyazladiğini görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının saçının beyazladığını görmek başarılarının devamının geleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçı beyazlamak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının saçlarının beyazladığını görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçının beyazladığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir