AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin doğum yaptığını görmek

Kahve falında annenin doğum yaptığını görmek

Kahve falında annenin doğum yaptığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, malvarlığının artacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilime rağmen, kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz, belli plan veya projelerinizin dikkate alınmasını sağlayabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında annenin doğum yaptığını görmek aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini doğum yaparken görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kazancının bereketleneceğine yorulur.

Kahve falında annenin doğum gününü görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında anneni doğum yaparken görmek örnek insan olacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında annesinin doğum yaptığını görmek yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneye doğum yaptırmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemin doğum yaptığını görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini doğum yaptığını görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir