AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye doğum yaptırmak

Kahve falında anneye doğum yaptırmak

Kahve falında anneye doğum yaptırmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında anneye doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla planlar yapabilir, işe daha keyifli şekilde gitmenin yollarını arayabilir veya iş saatlerinizi farklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında annesinin doğum yaptığını görmek yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işarettir.

Kahve falında annenin doğum yaptığını görmek çok başarılı adımlar atacağına, borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annesini doğum yaptığını görmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine inanılır.

Kahve falında annenin doğum gününü görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş annesinin doğum yaptığını görmek üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin doğum yaptığını görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneyi doğum yaparken görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenizin doğum yaptığını görmek yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir