Kahve falında elinde karınca görmek

Kahve falında elinde karınca görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde karınca gördüyseniz:

  • Farkında olmadan her zamankinden fazla yiyerek rahatsızlanmanız mümkündür.

Kahve falında karıncayı eline almak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elinde karınca görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinin içinde karınca görmek yeni bir eve sahip olunacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ellerinde karınca görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karınca yumurtaları görmek bunun farkına varacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında büyük karınca öldürmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir