AnaSayfa / Genel / Kahve falında karıncayı eline almak

Kahve falında karıncayı eline almak

Kahve falında karıncayı eline almak keyfin bozulacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında karıncayı eline almak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranmanızda fayda var.

Kahve falında ellerinde karınca görmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalettir.

Kahve falında karıncayı eline almak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında elinin içinde karınca görmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet eder.

Kahve falında elinde karınca görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinin üstünde karınca görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalettir.

Kahve falında karıncanın elini ısırdığını görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarda karınca görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağından karınca çıktığını görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir