AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde anahtar tutmak

Kahve falında elinde anahtar tutmak

Kahve falında elinde anahtar tutmak para sıkıntısının olmayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde anahtar tutmak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Kahve falında anahtarı elinde tutmak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına yorulur.

Kahve falında elinde anahtar tutmak hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar tutmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında başkasının elinde anahtar görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, zorlukların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde anahtar görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet eder.

Kahve falında eline anahtar almak çaresizleşeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin elinde anahtar görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına alamet eder.

Kahve falında elinde anahtar görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir