AnaSayfa / Genel / Kahve falında elektronik eşyalar görmek

Kahve falında elektronik eşyalar görmek

Kahve falında elektronik eşyalar görmek yapılan hataların düzeltileceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında elektronik eşyalar gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında elektronik eşya görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elektronik eşya aldığını görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında elektronik eşyalar görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin gideceğine alamet eder.

Kahve falında elektronik gitar çalmak arkadaşlarla aranın bozulacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elektronik gitar görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında elektronik cihaz görmek mevkilerinin yüksek olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında elektronik sigara içmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet eder.

Kahve falında bir eşyasının kaybolduğunu görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir