AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisesinin yandığını görmek

Kahve falında elbisesinin yandığını görmek

Kahve falında elbisesinin yandığını görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, yeni bir sayfa açacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, canını sıkılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbisesinin yandığını gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında elbisenin yandığını görmek kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerindeki elbisenin yandığını görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, mahsullerin fazlalaşacağına inanılır.

Kahve falında elbiselerin yandığını görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında elbisesinin yandığını görmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında elbiselerinin yandığını görmek bunun farkına varacağına, güvensizliğini yeneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin yandığını görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir şeyin yandığını görmek arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelinliğin yandığını görmek başarıları ile tanınacağına, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir