AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise üzerinde kan görmek

Kahve falında elbise üzerinde kan görmek

Kahve falında elbise üzerinde kan görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise üzerinde kan gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Kahve falında elbise üzerinde kan görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbisede kan görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise kan görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Kahve falında elbisesinde kan görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz elbisede kan görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kan kusarken görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kan vermek hastalıklardan kurtulacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında dişten kan geldiğini görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir