AnaSayfa / Genel / Kahve falında ela gözlü birini görmek

Kahve falında ela gözlü birini görmek

Kahve falında ela gözlü birini görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Kahve falında ela gözlü birini gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin ela olduğunu görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ela gözlü birini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ela göz görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında elazığ görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında elazığua gitmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında elazığ gitmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kısmetinin de açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözünden kurt çıkmak hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir