AnaSayfa / Genel / Kahve falında el motoru görmek

Kahve falında el motoru görmek

Kahve falında el motoru görmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına inanılır.

Kahve falında el motoru gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Kahve falında el motoru görmek düşmanlarını alt edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında motor kazası yapanı görmek kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında motor kullanan birini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürat motoru görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında motor binmek parasal ferahlığa çıkılacağına, deneyim kazanacağına alamet eder.

Kahve falında motora ters binmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında motora binmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında motorda gezmek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir