AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekşimiş yemek görmek

Kahve falında ekşimiş yemek görmek

Kahve falında ekşimiş yemek görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, hayırlı yollara gireceğine, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ekşimiş yemek gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Kahve falında ekşi yeşil erik yemek ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında ekşi pilav yemek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ekşi nar yemek karanlıkların aydınlanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında ekşi şeker yemek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına işarettir.

Kahve falında ekşi bir şey yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ekşi limon yemek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine yorulur.

Kahve falında ekşi bal yemek çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ekşi salata yemek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir