AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek ve yeşillik görmek

Kahve falında ekmek ve yeşillik görmek

Kahve falında ekmek ve yeşillik görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek ve yeşillik gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında ekmek ve yeşillik görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil ekmek görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, rızkının çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya yeşil soğan ekmek çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil ekmek yemek bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine delalettir.

Kahve falında ekmek arası yeşillik görmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, çok farklı bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil nane ekmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası yeşillik yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir